hadith of the day

pendokong

30 September 2011

Hembusan Awal...

sekadar perkongsian~ gambar terpaksa di 'remove' demi menjaga hati banyak pihak... maaf ya tuan punya entri...

rentetan daripada entri End of Journey 1st Phase...

Wednesday, November 3, 2010

dulu vs kini::uitm vs upm::


salam...,pg...dah pg kan...n mood aku baru dtg untuk entry kali ni...ermmm...pe cer dulu vs kini?mestilah berbeza kan...dulu lain..skng lain..duru di selatan,kini di tgh2..umah di timur..n xlama lg nk pi utara..isshhh..huhuhuhuhu.....
*****************************************

ok...ni pic dulu..aku nye tmpat stdy yg dulu....2006-2009

untuk 2010-present .........................

ok..nmpak x 2 tmpat yg brbeza...haa..yg bawah ni tmpat stdy aku skng....untuk keberapa puluh ratus kali nye aku nk mnjawab soalan org2..kwn2..,,n sape2 je yg asyik tnye,"kenapa smbg blaja cni?,knape tak sambung uitm?"...aiiyoooooo...salah ye adik2,kakak2,abg2,encik2...??aku xleh study kat cni ke...eerrmmmm...d bnyak jwpn yg aku nk bgtau kat dieowg..kalo aku cter xbis kot sampai esok....


ANTARA SEBAB MUSABAB AKU DISINI:
-sbb rezeki Allah bagi..
- sebab aku nk tukar angin,nak gak rasa angin U lain cmne..
-this is not my choice actually,::my family want me be here::tp aku ok je...xkisah..sbb dri kecik aku mmg xkisah owg nk campakkan aku kat mane pon kan...heheheheheheh
-dulu aku stdy akaun::skng aku stdy agribusinesss::2 different world,mmg xde kne mgena...tp aku suke...semua baru...
-aku dengar ckp lecterer aku (en.hisyamul)...wwwaaaaaaaa...die suh smbg blaja luar dr uitm..,aku ikut lerr ckp die:)
-n etc...bla..bla...bla..


****************************************

tempat berbeza,tapi aku tetap sama..terlamapu banyak pengajaran n pengalaman yg aku dpt kat uitm yg xkan aku lupekan...my friends kat sana..mir,a'an,anis,lin,yati sha, my senior2 n bla bla bla...ramai lg lah... semua yg pernah jdi kwn aku kat sana..,thanks sgt cz sudi kwn ngan aku..aku xde lah dak yg pndai ngat..lg2 dlm akaun kan..eekekkeek..thanks kat lecterer kat sana..yg pernh ajar aku..yg sabo ngan feel2 aku...aku sentiasa rindukan kalian semua...tp aku xtau ble aku akan jejakkan kaki kat sana lg...insyaallah 1 day..

n KINI

aku disini dengan sebuah kisah..waaaaaaaa...new life,new friend,new course,n evrything is new,..,n im be a new 1 here....aku cume harap life going easy,semoga aku sentiasa dalam rahmatNya..,aku mmg enjoy sgt2 kat cni..kwn2 aku semua baik2..n sporting..adik2 coursemate aku yg lyn aku yg baik sgt..tq2...masih sudi kwn ngan akak aka makcik yg comey ni...hahahahhahaha..(seeenggettttttt..ayat xleh bla)...semoga kite semua brjaya 4 taun dsini..amiiinnnnnn......

hopefully aku akan gumbira ngan hidup aku skng n akan2 dtg..,xmo serabai2 cm dulu..thanks 2 all my friends yg selalu support aku::tq sgt2::syg korang semua::

**************THE END**************
nota sneakers :: new journey begins...keep on the track, even the runway neverends, rely on HIM the most...till fate and time decide the rest... pernah jua dilontarkan soalan yang sama, jawapan saya juga hampir sama dengan yang tertera di atas, namun ada juga sebab musabab lain yang biarlah hanya yang berkenaan patut mengetahuinya... moga dipermudahkan urusan di sini... ameen ya Robb~

faiz aizudeen ismail
Bach. in Aerospace Engineering
UPM Serdang
2011-2015
8am/30-9-2011

3 comments:

  1. serabai~ stuju!all da best!! tahniah,all life is an experiment. The more experiments you make the better._TyCoSlaY_

    ReplyDelete

jangan lupa untuk tinggalkan jejak!!!

Related Posts with Thumbnails